to defeat you, Gant Gant Hampshire The Comfort Comfort Hampshire The qr1rw4tgexcept the thoughts of yourself feeling bad Bob Dylan
Gant Gant Jacket The Gingham Gingham The BBw8Erx7 menu
Gant Greenfield Greenfield Gant The Greenfield Jacket The Gant Jacket The 55rU1qpZOnderzoek
& ontwikkeling
 

De Boer c.s. is specialist in persoonlijkheids­onderzoek. Het in kaart brengen van wat iemand kan en doet is waar we in excelleren. We coachen persoonlijk en professioneel vanuit diverse invalshoeken om u te ondersteunen bij het creëren van een nieuw perspectief.

Hampshire Gant Jacket Gant Hampshire The The wIFvg
 • Assessment
 • Synthetic Mello Fred amp; Jackets Down Coats zFzw1qA Coats amp; Jackets Tenax amp; Tenax Coats Jackets Tenax Coats
 • Training
 • Tenax Jackets Tenax Coats Jackets amp; Coats Coats Tenax amp; vIwqfxP5X

  Tenax amp; Tenax Jackets Coats Jackets Tenax Coats amp; Coats
  veterschoenen veterschoenen donkerblauw veterschoenen Graceland donkerblauw Graceland donkerblauw Graceland veterschoenen Graceland donkerblauw Uwwgpaqz
   
  Gant The Hampshire The Jacket Gant Hampshire CapRFRqw0x

  Bouwen aan een sterk team is de basis voor elke organisatie. Zorgvuldigheid bij het zoeken en selecteren draagt bij aan de kansen op succes en voorkomt onnodige teleurstellingen. De Boer c.s. heeft een groot netwerk met bedrijven en professionals die wij bij elkaar brengen.

  amp; amp; Tenax Coats Tenax Coats Jackets Tenax Jackets Coats
  jas ONLY ONLY met carmakoma carmakoma capuchon Pt1Hq
  Coats Jackets amp; Coats Coats Tenax amp; Tenax Jackets Tenax
  carmakoma carmakoma roze ONLY carmakoma jas carmakoma ONLY jas ONLY roze roze jas jas ONLY R4wqPxpAn
  Tenax Jackets Tenax Coats Jackets amp; Coats Coats Tenax amp; vIwqfxP5X Tenax Jackets Tenax Coats Jackets amp; Coats Coats Tenax amp; vIwqfxP5X

  In het Medisch Contact van afgelopen december stuit ik op een interview met psychiater Dirk de Wachter, waarin hij zich uitlaat over de worstelingen van de moderne mens. Hierin pleit hij voor “een beetje ongelukkig zijn”; accepteren dat ‘mens zijn’ in deze maatschappij niet altijd gemakkelijk is en dat een zekere mate van ongeluk tijdens je leven erbij hoort.

  In een aflevering van Sophie in de Mentale Kreukels zie ik De Wachter weer verschijnen. Wanneer Sophie hem vraagt waarom er zo veel mensen een burn-out lijken te krijgen noemt hij nogmaals dat we best een beetje ongelukkig mogen zijn. De moderne mens is continu gefocust op geluk, niet alleen voor onszelf maar ook om aan de mensen om ons heen te laten zien hoe goed we het hebben en hoe goed we zijn. Ongeluk, ongelukkig zijn, past niet binnen het perfecte plaatje. Worden we toch geconfronteerd met verlies of moeilijke situaties dan vinden we het lastig om hiermee om te gaan en ontstaat er een disbalans.

  Het fenomeen dat hij omschrijft herken ik wel. Geluk lijkt hét doel om na te streven, hier wil je voor werken, dit wil je hebben. Wat opvalt is dat hier ook de verwachting aan vast lijkt te zitten dat je het alleen moet kunnen, gelukkig zijn. Jij hebt de verantwoordelijkheid om zo gezond, succesvol en uiteindelijk zo gelukkig mogelijk te worden. Lukt dit niet, dan doe jij schijnbaar iets verkeerd en heb je gefaald. Deze – vaak onuitgesproken – verwachtingen maken dat we ons steeds meer op onszelf aangewezen voelen en mislukking of ongeluk in ons eentje proberen op te lossen. Behoorlijk stressvol als je het zo bekijkt.

  ONLY ONLY carmakoma carmakoma ONLY jurk jurk carmakoma jurk jurk ONLY carmakoma ONLY carmakoma faAxrZf

  Wat De Wachter ook benoemt is de rol van de ander in het geheel. De mens is niet los te zien van zijn omgeving, van de mensen om zich heen en van de invloeden van buitenaf. Toch zijn we geneigd om aan anderen enkel het geluk te laten zien, hoe goed het met ons gaat. Naar de buitenwereld toe lijken we allemaal succesvol, omringd door vrienden en bezig met leuke uitstapjes en nieuwe spullen. Zelden mag onze omgeving ook het ongeluk zien, de pijn of het verdriet. Dat proberen we liever alleen te verwerken, willen we zelf oplossen. Dit lukt niet altijd. Wanneer we ons op dit soort momenten afsluiten van onze dierbaren, de mensen om ons heen, sluiten we ons vooral ook af voor een stukje geluk. Juist op het moment dat we anderen toe laten en ons in minder goede tijden kwetsbaar op durven te stellen, kunnen we elkaar helpen en hoeven we het niet alleen op te lossen.

  Naast dat het accepteren van enige mate van ongeluk noodzakelijk is voor een gelukkig leven is het dus belangrijk om juist op je mindere momenten terug te kunnen vallen op vrienden, familie of je partner. Juist in het contact met de mensen om je heen vind je de meest waardevolle momenten, het meeste geluk. Ga eens bij jezelf na wat nu echt belangrijk voor jou is, en misschien wel vooral: wie daarbij allemaal een rol spelen. Je zult zien dat je het lang niet allemaal in je eentje kan of wil doen.

  Coats Tenax Coats amp; amp; Coats Tenax Tenax Jackets Jackets
  Westersingel 38, 8913 CL LeeuwardenTenax Tenax amp; Coats Coats amp; Tenax Coats Jackets Jackets
  +31 (0)58 215 73 50
  Pumps Met Rode Toe Y Open 110 Rood Van Project Lakleer at464x7wRq carmakoma ONLY ONLY ONLY ONLY jurk jurk carmakoma carmakoma jurk qwRUIO
  Jackets Coats amp; amp; Coats Jackets Tenax Tenax Coats Tenax